Visit Joroinen ry

Visit Joroinen ry perustettiin kehittämään Joroisten matkailuelinkeinotoimintaa, muuta siihen liittyvää elinkeino- ja yritystoimintaa sekä yritysten toimintaympäristöä. Yhdistys toimii yhteistyöelimenä paikallisten yritysten kesken sekä yhteistyöelimenä muiden kansallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa. Yhdistyksen työllä pyritään lisäämään Joroisten kansallista ja kansainvälistä tunnettavuutta ja vetovoimaisuutta sekä parantamaan yleisiä toimintaedellytyksiä siten, että kuntalaisten, kiinteistönomistajien ja yritysten yhteiset edut otetaan huomioon kestävällä tavalla.

Yhdistystoiminnan aloittamista rahoittavat Joroisten Kunta ja Oma Osuuskunta.

Tavoitteet

Toiminnan tavoitteena on Joroisten seudun yritysten, yhdistysten ja muiden asukkaiden eduksi toimivien tahojen välisen yhteistyöverkoston kehittäminen, yritysten matkailutuotetarjonnan lisääminen sekä yrittäjien osaamistason nostaminen. Toiminnan tuloksena alueen elinvoimaisuus lisääntyy ja palvelutarjonta paranee.

Matkailutuotteita kehitetään ja markkinoidaan erilaisten hankkeiden avulla.

Organisaatio

Visit Joroinen ry toimintaa kontrolloi hallitus, yhdistyksen sääntöjen mukaisesti hallitukseen jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi. Hallituksen puheenjohtajana toimii Petteri Ruuskanen.

Yhdistyksen toiminnanjohtajana toimii 01.06.2023 alkaen Eve Antikainen.

Yhdistyksen jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki paikkakunnan kehityksestä kiinnostuneet yritykset ja yhteisöt. Liittymismaksuksi on 150 euroa. Jäsenmaksu vuodelle 2023 on 200 euroa. Kannattajajäsenet maksavat 350 euroa per vuosi.

Ota yhteyttä

Tietoja yhdistyksen säännöistä ja toiminnasta antaa

Eve Antikainen
c/o Kunnantalo
Lentoasemantie 130
79600 Joroinen

Puh. +358 45 1560 552
info@visitjoroinen.fi

 

Matkalle Savoon?

Loma Savossa 2023 -esite